به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در دیدار با روسای دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، هدف از برگزاری این دیدار را برنامه ریزی برای آغاز سال تحصیلی و بررسی آییننامهها و ضوابط مربوط اعلام کرد و گفت: روسای دانشکدهها همواره از یک استراتژی واحد در حوزه آموزشی و فرهنگی تبعیت میکنند.
وی عنوان کرد: ثبوت نسبی فرهنگی و اجتماعی دانشکدهها رهین تلاش روسای دانشکدههاست و اکنون در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، قدرشناسی رئیس و هیات رئیسه دانشگاه را اعلام میکنم. بی شک صبوری، شکیبایی و همراهی با دانشجویان موثرتر از هر رویکرد مدیریت دیگری خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه یکی از ابزارهای مناسب ارتباط روسای دانشکدهها با نمایندگان دانشجویان است، تصریح کرد: نمایندگان دانشجویی به بدنه اجرایی ارتباطی ندارند و از وجاهت دانشجویی برخوردارند، از همین رو برقراری ارتباط با این نمایندگان اهمیت بالایی دارند و توصیه میشود روسای دانشکدهها برنامه جداگانهای برای این ارتباط داشته باشند.
وی افزود: بهره گیری از ظرفیت والدین از جمله اقدامات موثر برای برقراری ارتباط مطلوب با دانشجویان است.
زالی از دیگر اقدامات لازم در دانشکدهها را افزایش فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان دانست و گفت: برگزاری سمینارهای علمی با مشارکت دانشجویان و توانمندسازی آنها، ایجاد زنگ شناور فرهنگ که برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح شد، برگزاری کرسیها آزاداندیشی به همت تشکلهای دانشجویی و برگزاری مسابقات رقابتی علمی و ورزشی میتواند موثر باشد.
وی اظهار کرد: معرفی دانشکدهها و دستاوردهای آموزشی و فرهنگی آنها در قالب گفتوگو با روسای دانشکدهها در فضای رسانهای باید در دستور کار قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین درباره روند جذب نیروی انسانی در دانشکدهها و مراکز نیز توضیحاتی ارائه داد.
دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این دیدار با اشاره به مسائل بودجهای، در خصوص اقدامات این معاونت در جهت رفع برخی مسائل با توجه به آغاز سال تحصیلی توضیحاتی ارائه داد.
خدادوست مواردی را در خصوص تامین منابع انسانی و تبدیل وضعیت نیروها، بیمه تکمیلی پرسنل، کارانه بیمارستانها و تشویق برای ایجاد درآمد توسط دانشکدهها بیان کرد.
دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره طرح استاد مشاور توضیحاتی داد و گفت: در قالب این طرح مشاوره روانشناسی و آموزشی به صورت کامل توسط اساتید ارائه میشود. قرار بر این شد این طرح در ۲ یا ۳ دانشکده به صورت پایلوت اجرا شود تا آمادگی لازم به عنوان راهکاری برای حرکت دانشجویان در مسیر تعالی علمی و فرهنگی کسب شود.
اسماعیلی درباره برگزاری همایش والدین با موضوع روانشناختی با همکاری معاونت آموزشی و دانشکدهها، تجهیز و بازسازی خوابگاهها، تعریف ساعت فرهنگ برای ورودیهای جدید برای آشنایی با واحدهای مختلف معاونت دانشجویی و فرهنگی و جزئیات شیوه نامه اجرایی آئین نامه رفتار و پوشش حرفهای دانشجویان که از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده، توضیحاتی ارائه داد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی خدیوی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این دیدار فرارسیدن سال تحصیلی جدید و ماه ربیعالاول را تبریک گفت و به برخی مقررات حاکم در محیط آکادمیک دانشگاه و اهمیت توجه به محتوای کلاسهای معارف دانشگاه به دلیل تعامل بالا با دانشجو اشاره کرد.
دکتر علی حائری مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این دیدار، به پیشنهاداتی در خصوص مدیریت جذب دانشجو، ظرفیت دانشکدهها و ارتقای انگیزه ارتباط دانشجویان با دانشکدهها اشاره کرد.
دکتر ناصر خرمی مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این دیدار پیشنهادهایی در خصوص افزایش فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان در سال تحصیلی جدید ارایه داد.
نظر شما